1. A WEBSHOP-on kersztül összeállíthatja és megrendelheti az Önnek leginkább megfelelő eszközöket

2. Írja le elképzelését és küldje el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Rövid időn belül válaszolunk levelére és részletes árajánlatot küldünk Önnek.

 

Árajánlatunk minden esetben külön tételként tartalmazni fogja a szállítási költséget is. Tájékoztatni fogjuk továbbá az esetleges akcióinkról, kedvezményekről is.


Megrendelés menete

 

A weboldal főoldalán a játszótéri eszközök kategória képeire kattintva kiválaszthatja az Önnek tetsző termékeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő játszótéri alkatrészt, akkor a "kosárba teszem" gombra kattintva a termék belekerül az ön virtuális vásárló kosarába, melynek részletes tartalmát rögtön látja. Illetve folyamatosan látja a kosár tartalmát, és a végösszeget, ha a KOSÁR ÉS KASSZA menüpontra kattint.

Ha tovább szeretne válogatni a készülékek között, akkor megteheti, ha újabb kategóriát választ.
A kosár tartalmát módosíthatja a jobboldali kosár doboz "Módosítom" gombjára kattintva, ahol a termék melletti +1, -1 gombokkal tudja változtatni a termék mennyiségét. Törölni úgy tudja, hogyha a darabszámot 0-ra csökkenti. 

Ha úgy gondolja, hogy kiválogatta az összes önnek szükséges készüléket, akkor a "Fizetés" gombra kattintva arra az oldalra kerül, ahol a szállítási adatokat kell megadni. A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező! De ha valamit rosszul tölt ki, arra figyelmezteti is az oldal. A helyesen kitöltött úrlap után az ellenőrző oldalra jut, ahol az adatok pontosságát kell ellenőriznie, és ha minden megfelelő akkor a rendelést véglegesíteni

E-mailben értesítjük a rendelésről, és egy kollégánk fel is veszi Önnel a kapcsolatot telefonon is a további részletekért.