E-mail

Páros hinta ülőke MA-MI

Availability:out of stock 0 item(s)
Cikkszám:HU-23

Product Dimensions and Weight

Termék súlya: 1000.0000KG
259677 Ft

Páros hinta ülőke MA-MI

Elsősorban közterületi játszóterekre ajánlott hiánypótló hintaülőke, amely egyszerre és egy irányban történő lengésével nyújt páratlan hintázási élményt. Az egy merev vázon összeépített termék e típusában bébi-és laphinta szerepel, melynek fejlesztésénél az anyukák aktív bevonása a játékba, és ezzel a kisgyermek biztonságérzetének növelése volt a célunk. amelynek fejlesztésénél az idősebb korosztályú gyermekek közösségi élményének erősítése volt a célunk.

A termék különleges kialakítása miatt a szerelvényezést mindenképpen nagy teherbírású, erősített, 2,5m –es felfüggesztési ponton rögzített állványon javasoljuk végezni, melyhez, erősített hintacsukló termékünket kínáljuk.

A Páros hintán található hintaülőkék: 1db alubetétes laphinta és 1db biztonsági gyerekhinta; mindkét hintaülőkénk külön is rendelkeznek ide vonatkozó,MSZ EN-1176-1,2 Megfelelőségi tanúsítvánnyal, amelyek kínálatunkban külön termékként is kaphatóak.

A játék megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-2 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító Európai TÜV tanúsítvánnyal is.

Az ülőkerész alumínium betététtel készül rugalmas gumiborítással, a lánc szett kis szemnagyságú 5 mm-es szemvastagságú galvanizált acéllánc, hintacsuklóhoz csatlakoztatható menetes seklikkel ellátva.

Súly:  27 kg

Lánc típus:  D. 5 mm biztonsági lánc

Komplett méret: H-SZ-M 1100 mm – 650 mm - 1500mm

Alapanyag: EPDM gumi, alumínium, acél

Max. teherbírás: 170 kg